SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine Tisk 3D (Tisk3D.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje, Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Z uporabo te spletne strani se obiskovalec (kupec) strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Obiskovalec, ki bo vnesel kakršnekoli podatke, je dolžan vnašati samo točne in resnične podatke, informacije, gradiva, itd.. Netočne in neresnične podatke bomo obravnavali kot zlorabo, in jo predali ustrezni pravni službi. Podatke pridobljene preko spletnih obrazcev in pri naročanju, bomo uporabili le v namene poslovanja podjetja CGS plus d.o.o.

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

V podjetju CGS plus d.o.o., se zavedamo pomena zasebnosti in se zavzemamo za popolno zasebnost naših strank. Zagotavljamo vam, da z osebnimi podatki ravnamo odgovorno in spoštljivo ter jih skrbno varujemo skladno z veljavnimi predpisi v Republiki Sloveniji, evropskimi zahtevami uredbe GDPR in internimi akti podjetja CGS plus d.o.o. Do vaših osebnih podatkov imajo dostop le pooblaščeni zaposleni v podjetju CGS plus d.o.o. in pogodbeni obdelovalci izključno v okviru namenov, ki so predstavljeni v pristopni izjavi. Dostop do osebnih podatkov je omejen izključno na obseg in namen, ki sta potrebna za nemoteno izvajanje delovnih procesov, izvajanje prodajnega procesa in trženjskih namenov skladno s privolitvijo.

UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV

V okviru blagovne znamke Tisk 3D v Sloveniji je upravljalec osebnih podatkov podjetje CGS plus d.o.o., Brnčičeva 13, SI-1000 Ljubljana (identifikacijska številka: SI66419492; matična številka: 1880128). Osebne podatke zbiramo, hranimo in obdelujemo skladno z določbami Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov), z vsebino določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 s spremembami; ZVOP-1), ter vsemi internimi akti obdelovalca, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Na območju Slovenije imamo spletno trgovino www.Tisk3D.si,  zadovoljstvo z izdelki sta temeljni vrednoti, za kateri se zavzemamo, zato s posebno skrbnostjo in odgovornostjo obravnavamo tudi osebne podatke strank. Zavzemamo se za zakonito, pošteno in pregledno obdelavo osebnih podatkov, pri čemer skrbimo, da imajo do njih dostop le pooblaščeni in kompetentni zaposleni, ki z osebnimi podatki ravnajo skladno s predpisi in jih ščitijo pred zlorabo ali uničenjem ves čas zakonite obdelave.

NAČIN PRIDOBIVANJA IN VRSTE OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke zbiramo oziroma sprejemamo na različne načine:

– Z vpisnico za pristop k bazi kupcev Tisk 3D. Podatke vnesemo prek spletnega vmesnika v glavno elektronsko bazo podatkov.
– Z registracijo na spletni strani Tisk 3D (www.Tisk3D.si) preko spletnega obrazca. Pri tem načinu vpisa se vaši podatki v roku 4 tednov prenesejo v glavno elektronsko bazo podatkov.
– Ob prijavi na e-novice na spletni strani Tisk 3D (www.Tisk3D.si). Pri tem načinu vpisa se vaši podatki v roku 4 tednov prenesejo v glavno elektronsko bazo podatkov.
– Ob uporabi spletne strani. Pri tem gre za spletne piškotke, o čemer si lahko več preberete v nadaljevanju.
– Občasno preko nagradnih iger, natečajev in aktivnosti za člane, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
– Preko družabnih omrežij in drugih marketinških orodij, kot so aplikacije, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
– Preko vaših vprašanj po elektronski pošti, navadni pošti ali prek drugih oblik komunikacije, ki temeljijo na osebnih podatkih.

Oseba, ki s privolitvijo odda svoje osebne podatke in vsaj en kontaktni podatek, vstopi v bazo kupcev Tisk 3D. Vpis v bazo je brezplačen in z njim stranka nima nikakršnih obveznosti.
Za nadaljnjo uporabo in obdelavo pridobivamo in hranimo naslednje podatke:

– osnovni osebni podatki za registracijo (ime, priimek, naslov, e-naslov, mobilna ali stacionarna številka);
– uporabniško ime in geslo;
– dodatni osebni podatki (datum rojstva in spol);
– osebne izkušnje in mnenja o izdelkih;
– podatki za izstavitev računa v spletni trgovini (številka plačilne kartice, datum veljavnosti, CVV-koda, naslov za dostavo in izstavitev računa);
– podatki o nakupih in transakcijah (vrsta in število kupljenih in vrnjenih izdelkov, datum nakupa);
– podatki z naslova podpore strankam (vprašanja, odgovori in podatki, ki nam jih posredujete v tem kontekstu);
– fotografije, videoposnetki in komentarji, ki nam jih sami pošljete ali objavite;
– podatki z družabnih omrežij, ki nam jih posredujete s prijavo na spletni strani prek družabnih omrežij oziroma z interakcijo prek Facebook strani Tisk 3D Slovenija;
– lokacija in geolokacijski podatki, ki nam jih sami posredujete;
– vaši osebni podatki, pridobljeni iz javno dostopnih virov, vključno s podatki z družabnih omrežij;
– drugi podatki, ki nam jih posredujete v kontekstu vašega samoiniciativnega povpraševanja (npr. stanje vaše kože, starost ipd., ko iščete ustrezne izdelke).

NAMENI OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVNA PODLAGA

Podjetje CGS plus d.o.o. osebne podatke zbira in obdeluje v okviru trženjskih aktivnosti in prodaje prek spletne trgovine www.Tisk3D.si na področju Slovenije. Podatke zbiramo za naslednje namene:

– obveščanje o izdelkih, novostih, akcijah in posebnih ponudbah ter ekskluzivnih personaliziranih ugodnostih za člane na podlagi demografskih podatkov, kot je rojstnodnevna – ugodnost, po elektronski pošti, navadni pošti, SMS- ali MMS-sporočilu na mobilno številko;
– pošiljanje promocijskih in oglasnih sporočil po elektronski pošti, navadni pošti, SMS- ali MMS-sporočilu na mobilno številko;
– nudenje storitev, za katere ste zaprosili (kot so pošiljanje spletnih novic, samodejno obveščanje o ponovni razpoložljivosti izdelka ipd.);
– izvedba prodaje in transakcije v nakupnem procesu prek spletne trgovine;
– preverjanje identitete v izogib goljufijam;
– upravljanje vašega sodelovanja v raznih promocijskih ali oglaševalskih aktivnostih (kot so razne nagradne igre, natečaji, ankete, ponudbe, raziskave trga ipd.);
– izvedba naše pogodbe z vami v procesu nakupa v spletni trgovini (npr. za dostavo izdelkov, ki ste jih kupili v naši spletni trgovini);
– izvršitev obveznosti, ki izhajajo iz kakršnegakoli dogovora z vami;
– upoštevanje zakonskih zahtev (npr. za izdajanje računov);
– zagotavljanje, da sta vsebina in funkcionalnost spletne strani www.Tisk3D.si v največji možni meri prilagojeni vašim preferencam in potrebam;
– oglaševanje prek najetih omrežij za zakup oglasnega prostora, kot so iskalniki (npr. Google) in družabna omrežja (npr. Facebook in Instagram);
– oglaševanje in administrativno upravljanje na spletni strani www.Tisk3D.si;
– izvajanje raziskav in analiz spletne strani www.Tisk3D.si, vključno z analizo učinkovitosti trženjskih in oglaševalskih akcij z orodji za spletno analitiko.

Varnost osebnih podatkov ob nakupu je zagotovljena tudi z upoštevanjem veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

SPLETNA STRAN IN SPLETNA TRGOVINA

Ob obisku spletne strani www.Tisk3D.si se za delovanje, zagotavljanje kakovosti in zbiranje splošnih statističnih podatkov o uporabi zbirajo določeni podatki. To so podatki o strojni in programski opremi vaše naprave, ki se beležijo prek piškotkov in kode, ki je vgrajena na spletno mesto. Ti podatki lahko vključujejo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, operacijski sistem, ime domene, obiske podstrani na spletnem mestu, trajanje posameznega ogleda strani, vaše poti po spletnem mestu, podatke o nastavitvah zaslona in referenčne spletne strani, kot so iskalniki, spletne strani tretjih oseb ipd. Podatki o obisku spletnega mesta so opredeljeni le z edinstveno identifikacijsko številko in so anonimizirani, kar pomeni, da na njihovi podlagi posameznik ne more biti prepoznaven. Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke, pri čemer izvajamo vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa s plačilno kartico in dostave izdelkov. Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris prek elektronske pošte na info@CGSplus.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

SPLETNI PIŠKOTKI

Med osebne podatke se štejejo tudi spletni piškotki. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Načeloma piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov, vendar se lahko uporabljajo za vpogled v uporabniške nastavitve in druge podatke, vezane na vaše pretekle aktivnosti na spletni strani. Če v vašem računalniku izklopite piškotke, nakupa v spletni trgovini ne bo mogoče opraviti. Spletna stran Tisk 3D (www.Tisk3D.si) uporablja spletne piškotke za zagotavljanje kar najboljše storitve pri pregledovanju naših spletnih vsebin in naročanju v spletni trgovini Tisk 3D ter za zagotavljanje varnosti in nemotenega delovanja spletne strani. Večino strani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu.

Več o uporabi piškotkov si lahko preberete na spletni strani informacijskega pooblaščenca https://www.ip-rs.si/ ali na povezavi https://bit.ly/2ItJ6oJ.

WooCommerce

Funkcionalni, Statistika

Uporaba

Za WooCommerce uporabljamo upravljanje spletne trgovine. Preberi več

Souporaba podatkov

Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store items in shopping cart
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store performed actions on the website
Ime
Iztek veljavnosti
persistent
Funkcija
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store items in shopping cart
Ime
Iztek veljavnosti
1 dan
Funkcija
Store items in shopping cart
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store performed actions on the website

Statistika

Ime
Iztek veljavnosti
Funkcija
Store last visit

WordPress

Funkcionalni

Uporaba

Za WordPress uporabljamo razvoj spletne strani. Preberi več

Souporaba podatkov

Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store user preferences
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Read if cookies can be placed
Ime
Iztek veljavnosti
persistent
Funkcija
Store logged in users

Google Analytics

Statistika

Uporaba

Za Google Analytics uporabljamo statistiko spletne strani. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Google Analytics Izjavo o zasebnosti.

Statistika

Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store and count pageviews
Ime
Iztek veljavnosti
1 leto
Funkcija
Store and count pageviews

YouTube

Oglaševanje/Sledenje, Funkcionalni

Uporaba

Za YouTube uporabljamo video display. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite YouTube Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store location data
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store and track interaction
Ime
Iztek veljavnosti
8 mesecev
Funkcija
Store user preferences

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
6 mesecev
Funkcija
Provide bandwidth estimations

Facebook

Oglaševanje/Sledenje, Funkcionalni

Uporaba

Za Facebook uporabljamo prikaz nedavnih objav na socialnem omrežju in/ali za prikaz gumbov, kot je “deli”. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Facebook Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store last visit
Ime
Iztek veljavnosti
1 leto
Funkcija
Store account details
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Store a unique session ID
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Provide ad delivery or retargeting
Ime
Iztek veljavnosti
90 dni
Funkcija
Store logged in users
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Store and track visits across websites
Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Provide fraud prevention
Ime
Iztek veljavnosti
30 dni
Funkcija
Store a unique user ID
Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store browser details
Ime
Iztek veljavnosti
1 leto
Funkcija
Store account details

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
1 teden
Funkcija
Read screen resolution
Ime
Iztek veljavnosti
90 dni
Funkcija
Provide fraud prevention
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Store and track if the browser tab is active

LinkedIn

Oglaševanje/Sledenje, Funkcionalni

Uporaba

Za LinkedIn uporabljamo prikaz nedavnih objav na socialnem omrežju in/ali za prikaz gumbov, kot je “deli”. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite LinkedIn Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store browser details
Ime
Iztek veljavnosti
1 mesec
Funkcija
Provide ad delivery or retargeting
Ime
Iztek veljavnosti
3 mesece
Funkcija
Store browser details
Ime
Iztek veljavnosti
30 dni
Funkcija
Provide ad delivery or retargeting
Ime
Iztek veljavnosti
1 dan
Funkcija
Store performed actions on the website
Ime
Iztek veljavnosti
2 leti
Funkcija
Store performed actions on the website
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Provide functions across pages

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
10 let
Funkcija
Store privacy preferences
Ime
Iztek veljavnosti
session
Funkcija
Provide functions across pages

Instagram

Namen v pričakovanju preiskave

Uporaba

Za Instagram uporabljamo prikaz nedavnih objav na socialnem omrežju in/ali za prikaz gumbov, kot je “deli”. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Instagram Izjavo o zasebnosti.

Namen v pričakovanju preiskave

Ime
actppresence
Iztek veljavnosti
Funkcija

Complianz

Funkcionalni

Uporaba

Za Complianz uporabljamo cookie consent management. Preberi več

Souporaba podatkov

Teh podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Za več informacij preberite Complianz Izjavo o zasebnosti.

Funkcionalni

Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store if a message has been dismissed
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store accepted cookie policy ID
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences
Ime
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Store cookie consent preferences

Google Maps

Oglaševanje/Sledenje

Uporaba

Za Google Maps uporabljamo maps display. Preberi več

Souporaba podatkov

Za več informacij preberite Google Maps Izjavo o zasebnosti.

Oglaševanje/Sledenje

Ime
Iztek veljavnosti
expires immediately
Funkcija
Read user IP address

Različni

Namen v pričakovanju preiskave

Uporaba

Souporaba podatkov

Izmenjava podatkov je v postopku preiskave

Namen v pričakovanju preiskave

Ime
gdprc_consent
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
chatInfoGuid
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
loglevel
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
ChatData
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
tabID
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
filemanager
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
p3d_printer
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
p3d_material
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
p3d_coating
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
p3d_unit
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
store-print
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
barcodes-list-demo
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp-api-schema-modelhttps://tisk3d.si/wp-json/wp/v2/
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
mailerlite:webform:submited:5034764
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
cmplz_banner-status
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Ime
cache-sprite-plyr
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp_lang
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
cmplz_consented_services
Iztek veljavnosti
365 dni
Funkcija
Ime
__stripe_mid
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wp-postpass_429ef0348c5826a840188bbe68c53a89
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
wc-cart-pdf-customer
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
WP_PREFERENCES_USER_2
Iztek veljavnosti
Funkcija
Ime
__stripe_sid
Iztek veljavnosti
Funkcija

NAROČILA

Ponudba artiklov na spletu se lahko dnevno spreminja, za artikle na spletu veljajo spletne cene. Željeno blago naročite elektronsko preko spletnega kataloga oz. naročilnice, preko e-poštnega naslova: Tisk3D@CGSplus.si ali preko telefona na podlagi cenika. Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri podjetju CGS plus d.o.o.. Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu v roku dveh ur od oddaje naročila.

KORAKI NAKUPA

Pred začetkom naročila se mora obiskovalec spletne trgovine registrirati kot uporabnik. Po registraciji lahko uporabnik začne postopek naročila.

Koraki naročanja:
1. korak: Naložite datoteko (v *.stp, *.stl ali *.3mf formatu) in v hitrem urejevalniku izberete možnosti za model (način tiska, barvanje, preverjanje modela, …).
2. korak: Dodajte izdelek v košarico in naložite nov model ali potrdite naročilo.
2. korak: Izberite način plačila izbranega blaga ter dostavo.
3. korak: Prikazan je seznam vseh artiklov, ki jih želite naročiti ter znesek celotnega nakupa. Naročnik v tem koraku potrdi, da je seznanjen s pogoji naročanja, v nasprotnem primeru ni mogoče zaključiti naročila. V tem koraku tudi zaključite naročilo.

DOBAVA BLAGA

Rok dobave blaga je minimalno 5 dni po plačilu naročila. Podjetje CGS plus d.o.o. v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom.

VRAČILO BLAGA

VRAČILO BLAGA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. V kolikor se odločite odstopiti od pogodbe, imate pravico, da nas v 14 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe. V tem primeru morate blago nemudoma vrniti oziroma najpozneje v roku 30 dni po obvestilu, da odstopate od pogodbe.

Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pred vsako uporabo artiklov preverite ustreznost blaga! Vračilo že uporabljenih artiklov ni možno!

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. (v skladu z 5. odst. 43d. člena ZVPot)

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.  (v skladu z 9.odst. 43. člena ZVPot)

IZDAJA RAČUNA, PLAČILO BLAGA

Podjetje CGS plus d.o.o. izda račun za naročeno blago, kupcu ob dobavi blaga. Naročeno blago, kupec plača ob naročilu (plačilo s kartico ali nakazilo na transakcijski račun). Za večja naročila pravnih oseb (tako količinska, kot vrednostna) se lahko sklene pogodba, plačilo se izvrši direktno na TRR podjetja CGS plus d.o.o. Naročeno blago je v lasti podjetja CGS plus d.o.o.  do plačila celotne kupnine.

PREKLIC NAROČILA

Uporabnik ima pravico do preklica naročila, vendar mora sam kriti stroške poštnine v primeru, da smo naročilo že odposlali.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih. Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa izdelek zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim izdelkom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka. Posredovanje blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec s tem nima stroškov. Če želite pošiljko vrniti na naše stroške, nas prosim obvestite na našo telefonsko številko +386 1 530 11 00 ali na e-mail naslov: Tisk3D@CGSplus.si. Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.

PODATKI

Pri pregledovanju naše spletne strani vam je anonimnost zagotovljena. Osebnih podatkov ne zbiramo. Svoje osebne podatke, kot so ime, poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka, nam prostovoljno zaupate ob registraciji v naši spletni trgovini, zaradi korespondence, nakupa, sodelovanja v spletnih raziskavah itd. Podjetje CGS plus d.o.o.  lahko zadrži elektronska sporočila, katera ste poslali spletni trgovini Tisk 3D. Ta smejo biti na vpogled, vendar le za notranjo uporabo podjetja CGS plus d.o.o.  in za nenehno izboljševanje dela v celotnem podjetju. Podjetje CGS plus d.o.o.  dnevno analizira podatke o obiskanosti spletne trgovine Tisk 3D, ta statistika pa nam služi za izboljšave na strani.

ARHIV DOKUMENTOV

Za vsa naročila vam bomo po e-pošti poslali potrditev naročila. Račun dobite skupaj ob dobavi pošiljke. Vsi dokumenti (evidence nakupov, naročila, računi, reklamacije) se hranijo v podjetju CGS plus d.o.o. , Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana – Črnuče. Registrirani kupec lahko kadarkoli zahteva kopije dokumentov, katere mu pošljemo po elektronski pošti ali po navadni pošti. Lahko si jih pa tudi ogleda v samemu uporabniškemu vmesniku.

IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV

Po zakonu, ima kupec možnost izvensodnega reševanja sporov za izdelke dobavljene preko spletne strani Tisk3D (www.Tisk3D.si) na platformi za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS), ki je dostopna na povezavi https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.